Duurzaam wonen

Stijlelement

Gasloos bouwen

Alle appartementen in de Post & de Nijverheid zijn full-electric en energie-zuinig. Dit betekent dat de appartementen geen gasaansluiting meer hebben, maar door middel van een individuele luchtwarmtepomp verwarmd worden.

Duurzaam en voordelig

De energiezuinige appartementen zijn uitgevoerd volgens de laatste Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG) regelgeving, waarbij het gebouw wordt getoetst op het beperken van energieverbruik en fossiele energie en het stimuleren van het gebruik van duurzame energie.

“ De Post en Nijverheid helemaal klaar voor de toekomst! ”

De appartementen worden opgeleverd met een A+++ energielabel, wat zorgt voor aantrekkelijke maandlasten en goed is voor het milieu en voor de waardeontwikkeling van uw appartementen. Dit maakt de nieuwbouwappartementen in de Post & de Nijverheid helemaal klaar voor de toekomst!

Warmtepomp en vloerverwarming

Alle appartementen hebben een individuele luchtwarmtepomp. Dit is een milieuvriendelijke en gasloze manier om uw appartement te verwarmen en u te voorzien van warm water in de badkamer en de keuken.

De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en zet dit om in bruikbare energie om het huis te verwarmen en is direct aangesloten op het verwarmingssysteem. Tevens zorgt de warmtepomp voor de opwarming van het boilervat. Dit boilervat zorgt ervoor dat u altijd voldoende warm tapwater heeft.

Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van vloer­verwarming. Deze manier van ‘lage temperatuur verwarming’ heeft veel voordelen ten opzichte van ouderwetse radiatoren. Een nieuwbouwappartement in de Post & de Nijverheid is comfortabel, energiezuinig en toekomstbestendig.

Warmtepomp

Waarom nieuwbouw?

Het kopen van nieuwbouw biedt tal van voordelen. Eén van de belangrijkste argumenten is duurzaamheid. Bij nieuwbouw worden de laatste technieken en materialen gebruikt, waardoor je niet alleen energiezuinig en milieuvriendelijk woont, maar ook minder kosten hebt voor bijvoorbeeld verwarming en verlichting. Ook is er bij nieuwbouw doorgaans meer aandacht voor geluidsisolatie en ventilatie, wat bijdraagt aan een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Comfort
Een ander voordeel is het comfort. Nieuwbouwwoningen zijn vaak gebouwd met moderne technologieën en hebben een slimme indeling. Hierdoor ontstaat er veel ruimte en lichtinval, wat zorgt voor een aangename woonsfeer en een gevoel van vrijheid. Bovendien zijn nieuwbouwwoningen gebouwd volgens de laatste veiligheidsnormen. Zo zijn ze bijvoorbeeld voorzien van rookmelders en voldoen ze aan strenge brandveiligheidseisen.

Ruimtelijk
Nieuwbouw biedt ook ruimtelijke voordelen. In tegenstelling tot oude woningen, zijn nieuwbouwwoningen vaak groter, hebben ze meer (vaak ook bredere) ramen en is het plafond hoger. Hierdoor ervaar je meer ruimte in huis en geniet je van een ruimtelijk gevoel.

Sfeer
Tot slot zorgt nieuwbouw voor een prettige sfeer. Bij een nieuwbouwproject worden vaak meerdere huizen tegelijk gebouwd, waardoor er een fijne gemeenschapszin kan ontstaan. Ook zijn er vaak genoeg openbare groenvoorzieningen in de buurt, waardoor er een prettige woonomgeving ontstaat. Het gevoel van samen nieuw beginnen kan daarbij nog een extra boost geven.

Kortom, het kopen van nieuwbouw biedt veel voordelen. Duurzaamheid, comfort, ruimtelijkheid en sfeer zijn slechts enkele voorbeelden van de aspecten waarbij nieuwbouw zich onderscheidt van oudere woningen. Bent u op zoek naar een nieuw huis, dan is nieuwbouw absoluut iets om te overwegen.

Energiezuinig wonen
in het centrum van Dongen?